søndag den 2. november 2008

En tilfældig lørdag og et tilfældigt gensyn

Så står man der. På en fødestue, hvor der ligger en kvinde som føder lige om lidt. Og synes der er noget bekendt ved hendes mand. Ser navnet. Og så dæmrer det... Noget med noget dateri for længe længe siden. Lidt spøjst. Tror ikke han genkendte mig og også lidt ligemeget hvis han havde. Det er jo ikke som om jeg så havde stået til konen og sagt "ja jeg har så kysset mm med din mand engang". I situationen er man jo professionel. Desuden så bekræftede det hele mig i, at han ikke var den jeg søgte. Blev nu alligevel lidt skadefro over at synes jeg er både pænere og tyndere end hende. Havde i hvert fald med garanti tyndere lår. Og sådan har man jo sine små glæder i hverdagen. Bortset fra det var det en fin fødsel. Helt og aldeles normalt og ukompliceret.

Skifter med at veksle mellem at synes at det der føderi kører ganske glimrende og at jeg slet ikke har styr på det. Men jeg ved jo, at det er sådan - at det kører lidt op og ned. At der er perioder hvor jeg kan alt og andre hvor jeg intet kan. Så er det også rart at en god gammel garvet jordemoder siger at det går fint. Og at andre siger ''du skal nok blive en god jordemoder''. Alligevel er det nu lidt underligt at der kun er 2 mdr tilbage på fødegangen. Syret. Masser af tid og samtidig ingen tid til at nå det hele.

Når man nu skulle på arbejde en lørdag var det dog rart med en god vagt med en helt normal fødsel. Efterfølgende slog det mig, at det ikke er lige nu jeg skal have børn og familieliv. Engang, ja tak. Men lige nu er det egentlig fint bare at være single og datende. Frihed og uafhængighed er et glimrende koncept. Lige nu.

Og rart at slutte dagen af med en spontant arrangeret venindeaften med pizza, gyserfilm, sladder og sludren når det hele nu engang kører med 180 km/t for tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar