søndag den 4. oktober 2009

Kampen mod fedtet vol. 3 (?)

Tænk, jeg synes ikke det er længe siden jeg sidst skrev om septembers blå himmel og nu er der allerede gået et helt år. Oktobers regn og rusk har sneget sig ind over hverdagen og de mørke kølige aftener opfordrer til indendørshygge med strikketøj, te og chokolade. Nej hov, der er noget galt i den sætning! Chokolade bør absolut ikke være en del af hyggen. Vægtens tal er steget til foruroligende høje tal, bukserne strammer og der er bare generelt en følelse af at være fed og lasket tilstede. Og dét holder ikke. Desuden lurer december jo uhyggeligt tæt på, så det er NU skuden skal vendes! Og denne gang for alvor. Jeg har ikke et konkret mål inden nytårsforsætterne skal besluttes, det skal bare gå den rigtig vej. Mad og motion er som så mange gange før vejen til målet. Derudover skal jeg seriøst til at undgå alle de hyggefælder der er forbundet med togturene til og fra arbejde.
Klar til at gå i krig er næste uges mad og motion planlagt, næsten til mindste detalje... og kun en gang influenza kan fravige det (desværre har jeg en lunsk mistnake om, at jeg har reddet mig en begyndende snert af samme...)
Jeg vil forsøge at bruge bloggen her lidt mere målrettet ift at tvinge tallene på vægten i knæ, så hver søndag vil jeg lave en opdatering på ugen der gik og lægge planer for den kommende- planlægning KAN nemlig redde meget...

Sådan!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar