fredag den 1. januar 2010

Vær velkommen 2010

Så skete det igen. Rådhusklokkerne kimede og champagneproppen sprang (efter lidt genstridig asen og masen) og et årsskifte var en realitet. 2010. Smag på det. Et år der lugter af noget nyt og markerer et retningsskift.

2009 har været et begivenhedsrigt år. Og et travlt år.
Geografisk startede det i Ghana og sluttede i Næstved. At se verden og mit fag fra et andet perspektiv har været stort og lærerigt. Ikke kun fagligt, men også socialt var det en succes.
Hjemme igen gik det forsømte forår med at skrive bacheloropgave og endelig, Skt. Hans aften, var 12-tallet og titlen som jordemoder i hus. Forløsning og glæde.
Glæde var der masser af, da glade, nybagte jordemødre drak Asti og dansede på og om Storkespringvandet. Cyklede hjem over Dronning Louises bro hvor solen stod op over søerne, lidt vemodig over en periode der sluttede uigenkaldeligt.
Sommeren kom til landet og efterveerne af bachelor og eksamen blev daset ud på Hellerup strand - det lugter da lidt af sommerferie og rejser.

Midt i juli, med bævende hjerte og sommerfugle i maven blev de bonede gange på fødegangen betrådt. Treholdsskift, døgnvagter og den virkelige verden var en realitet. 5 måneder senere er nerverne dulmet en del og jeg er ved at finde mine ben i den fagre nye verden synes jeg. der er stadig meget at lære og mange udfordringer der skal overvindes, men jeg trives og glæder mig til at tage imod endnu flere nye verdensborgere.

December kom, julelysene blev tændt og d.19. nærmede sig med hastige skridt. Det viste sig, slet ikke at være slemt det der med at runde det skarpe hjørne. Overlevede uden knubs og blå mærker. Havde derimod en dejlig dag med mennesker jeg holder af og gerne vil se mere til i det nye år.

2010 bliver ikke travlt på samme måde tror jeg. Der er ikke epokegørende begivenheder (planlagte i hvert fald) på tapetet, så i stedet bliver det et år med fokus på selvudvikling
Det betyder mere fokus på sundhed, flere rejser, flere oplevelser, mere selvforkælelse, mere fordybelse, mere......... mig. Hold op jeg glæder mig. Så velkommen 2010.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar