mandag den 9. august 2010

It's in the air

Det er i luften. Sådan næsten helt umærkeligt glider sommeren over i sensommer og en snert af efterår. Nætterne er køligere og dagene knap så varme. Mørket kommer tidligere. Kastanjetræerne langs søerne står mørkegrønne og afsvedne efter julis varme. Hverdagens travlhed vender så småt tilbage efter agurketid og feriestemning over hele linjen. En cardigan og cykellygter bor næsten permanent i tasken. Regn, regn, regn der opfordrer til at lave te og fordybe sig i en god bog.

August har nu altid været en favoritmåned hos mig. Netop pga af luften, lyset, farverne. Det er bare som alting finder ind i sin vante gænge igen. I år har jeg ferie sidst i august og starten af september og eftersom der ikke rigtig er overskud på kontoen til de store armbevægelser og udlandsture er min plan bare at gå helt ned i tempo herhjemme. Cykle ud i Dyrehaven med en bog. Tage en tur til Malmø. Få bund i diverse projekter herhjemme. Nogle dage i Åbenrå. lade op.
Samtidig rammes jeg af alle de ting jeg gerne vil nå. En rastløshed der smyger sig omkring mig, gør mig forundret, frustreret, foruroliget. Er skiftet i årstiderne et tegn til skift i mit liv? Af en eller anden art. Måske er det bare små frø der bliver plantet og som langsomt skal spire og gro til de en dag er plukkemodne...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar