torsdag den 3. marts 2011

Sygdom, gå væk! Forår kom!

Hverdagen har sat farten ned så nu er der endda tid til at stoppe op og trække vejret af og til. Det passer mig noget bedre med det her moderate tempo end "videre, næste punkt på programmet" tempo.
Jeg fik ved lidt vagtbytte skrabet en bunke fridage sammen og har derfor netop været en tur i Sønderjylland - der er tempoet hverken moderat eller hastigt, men dejligt langsomt. Skønt med et par dage uden planer, masser af strikning, bøger og hygge. Knap så hyggeligt er det, at jeg har taget en forkølelse og mild omgang influenza med hjem. Den slags hvor man egentlig føler sig godt tilpas- men hvor det alligevel viser sig at et bad eller at gå ned med skrald er ved at vælte en omkuld og man må kapitulere og fortrække tilbage til sofaen hvor man så kan tage en lille lur mere med en pakke kleenex (dem med balsam!) indenfor rækkevidde.
Ej, når man sjældent er syg, så bliver man altså lidt sølle. Det mest irriterende er at man lidt bare er nødt til at acceptere at man ikke kan så meget og ved at det jo går over igen.

Noget helt andet- når nu kalenderen siger det skal være forår- hvor bliver det så af?
Jeg vil have plusgrader på den gode side af 0, solstråler der giver energi, kastanjetræer med spæde lysegrønne knopper, flirt, kaffe i solen i en storby, vinterjakken lagt væk og og og....
Forår, kom nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar