søndag den 4. marts 2012

Pendlerglæde

De færreste der kender mig godt (og nok også dem der kender mig knap så godt) ved at jeg har et had-kærlighedsagtigt forhold til det at pendle (okay, mest had i virkeligheden). Jeg er virkelig glad for min arbejdsplads, de fødende og mine kolleger, men indrømmer blankt, at jeg ofte drømmer om at kunne cykle på arbejde og slippe for 1 time i tog hver vej. Togturen er sådan set hvad den er, men ventetiden, skæve togtider og (over)fyldte tog - det er en helt anden historie....
For at det hele ikke skal være surt er der ét tidspunkt på året hvor jeg synes det er okay at pendle. Det er sådan cirka her i marts hvor SKAT synes jeg skal belønnes for pendleriet i form af udbetalt befordringsgodtgørelse. Dét klager jeg ikke over!! Ser i skrivende stund frem til slutningen af marts og et ganske godt tilskud til hverdagen. Det vil sige, i år ryger der er pæn slat ind på opsparingskontoen (læs: feriekontoen) - ren luksus, bare til mig!

Apropos ferie, så tror jeg 2012 bliver et glimrende år... Om et par uger venter en forlænget weekend i Wien hvor jeg skal besøge en veninde og se på flotte bygninger, spise kage og have et pusterum fra hverdagen. Wuhu, det bliver skønt.
I dag er sommerferien også faldet på plads. Noget af den i hvert fald. Som i første halvdel og flybilletter. En veninde og jeg sætter kurs mod Sydfrankrig og skal nyde solen, byen,  den lækre mad og friheden i Nice. Juli kom snart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar