mandag den 30. juni 2014

Forandring

I nat, mens jeg arbejder, skifter kalenderen fra juni til juli. Det er der ikke så meget hokus pokus i, men tænk at halvdelen af 2014 allerede er gået. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er ved at blive gammel eller fordi dagene er godt fyldt op, men jeg ved vitterligt ikke hvor al tiden bliver af?
Kodeordet for 2014 er "forandring". Det stemmer ikke rigtig overens med, at "store" begivenheder, der rusker op i den faste hverdag plejer at ske hvert 3. år...  Well, livet er jo heldigvis ikke forudsigeligt og det er kun dejligt når der sker nye (gode) ting., også uden for nummer.
Der har været forandring på flere planer. Arbejde, bolig, følelser. Og det hele væver sig jo ind i hinanden og influerer på hinanden.  Som nævnt tidligere har det været hårdt at starte på en ny arbejdsplads og nu gør jeg det igen om lidt, hvad tænker jeg på?
Min søde kæreste er flyttet ind og det er rigtig rigtig dejligt. Lidt tilvænning kræver det dog også, det med at der sådan er nogen nærmest hele tiden. Jeg har jo været vant til at være mig selv i rigtig lang tid. Med alt hvad det indebærer af godt og mindre godt. To mennesker og mange ting på lidt plads er også en udfordring så glæden var stor da vi for nylig fik tilbudt en lejlighed, der har et ekstra (mindre) værelse. Det, at der er et sted man kan sidde tilbagetrukket og evt. sysle kreativt bliver rigtig godt. Samtidig tænker jeg, at det bliver rigtig dejligt at lave et FÆLLES hjem og bo der så længe vi føler for det. Er nu ret sikker på, at ingen af os har lyst til at flytte sådan lige med det samme.....

Jeg tror måske jeg ser frem til et lidt mere stabilt og fredeligt 2. halvår af 2014. Der er en tur til New York på programmet, men ellers må de der større begivenheder godt vente med at komme til 2015...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar