torsdag den 28. maj 2009

Færdig, flad, fattig, fastansat, forelsket

.. er sådan cirka hvordan jeg har det nu. Eller, for at starte med det sidste, så er jeg ikke forelsket (i andet end livet i hvert fald), men den slags kommer jo når man mindst venter det (og sikkert også til trods for mit noget anstrengte forhold til lige netop dén kliché).
Færdig- efter 8 uger med godt samarbejde, mange kopper kedelig kantinekaffe og redegørelse, analyse, diskussion og konklusion er bachelorprojekt printet, trykt og klar til aflevering. Fantastisk følelse! Og lidt et antiklimaks ikke liiige at skulle skrive noget til i morgen eller bikse en litteraturliste sammen. Har været helt flad. Som i træt som et alderdomshjem. Skønt at tage ugens længste og mest velfortjente morfar på sofaen, uden dårlig samvittighed, efter lange dage og sene aftener med kloge tanker for fulde drøn. Fattig- trykning af bachelorprojektet var noget dyrere end beregnet og nu er man jo aldrig blevet styrtende rig af at være på su....
Fastansættelsen er til gengæld i hus, så jeg kan se frem til en sensommer/efterår hvor de røde tal gerne skulle blive lidt mindre røde. Samtidig siger jeg goddag til pendlertilværelsen og jordemoderlivet på Næstved Sygehus. Efter en samtale hvor jeg vist snakkede som et vandfald og var idealistisk og entutiastisk blev jobbet i hvert fald mit. 32 timer i første omgang. Glæder mig super meget til at komme igang og fortrænger at det sikkert også bliver både grænseoverskridende og angstprovokerende. Er faktisk ret stolt af mig selv!

Næste større udfordring er en eksamen der skal bestås før titlen er i hus og et Alt for Damerne løb der skal løbes. Men aller allerførst skal jeg slappe af et par dage og nyde det gode sommervejr DMI lover..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar