onsdag den 24. oktober 2012

Transit

Om en uge sidder jeg i et andet land langt fra København og sikkert ret lettet over, at flyveturen gik godt, men også rundforvirret og nervøs for at starte på nyt arbejde og møde nye mennesker. Breathe in, breathe out. Vejrtrækningen, husk den for guds skyld. Indånde den rene norske fjeldluft og tro på, at alting nok skal gå.

I dag sidder jeg på Nørrebro og prøver at tage mig sammen til at rydde mere op, smide flere ting ud og gøre rent. Og synes det er ret hårdt at jeg skal afsted om lidt.
Misforstå mig ikke, jeg GLÆDER mig til nye udfordringer men for dælen - jeg synes at det her sige farvel noget er sværere end jeg lige havde forestillet mig. Alt føles lettere kaotisk - både det praktiske, men også det følelsesmæssige. Sidstnævnte skræmmer mig. Eller, ikke skræmmer, men overrasker mig og prikker i dén grad til min følelse af, at jeg jo kan alt og er stærk.. "Power & control" hedder en sang jeg hører ofte for tiden. Er der noget jeg føler at jeg mangler, så er det dét.  Det udfordrer mig i disse dage.

Der er vist cirka ligeså meget rod i mit hoved som i min lejlighed hvor der er bunker til genbrug. Bunker til storskrald. Bunker til opbevaring her og der. Heldigvis er der jo en mening med galskaben selvom den kan være svær at finde. Den her transittid er jeg bare ikke sikker på jeg er helt så meget fan af som jeg egentlig havde forestillet mig. Glæder mig egentlig mest til at komme i gang med en ny hverdag.

Selvom alt er i opbrud ligenu, så er jeg taknemmelig for, at jeg TØR kaste mig ud i noget nyt. Glad for at være i nuet og lade mig rive med af de ting der sker, uden forbehold, uden at tøve så meget. Jeg tror, det er når man er mest sårbar og der er ridser i lakken at man er modtagelig for rigtig mange gode ting. Selvom man af og til har lyst til at løbe langt væk og ikke forholde sig til savn.
Der er (mange) mennesker jeg kommer til at savne ufattelig meget og jeg er spændt på, hvordan relationer ændrer sig i det kommende år. Ikke nødvendigvis til det dårligere, men bare sådan i det hele taget.
Ligeså nervepirrende det er  ikke at kende fremtiden, ligeså spændende er der.. Og en eller anden form for kontrol kommer der vel lige pludselig.

Breathe in............... breathe out.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar